Magazinul de scule

Suport online:

suport si comenzi telefonice

021 684 60 13

0747 100 956

0747 016 956

livrare gratuita

pentru aparatele de sudura, generatoarele de curent.

Service autorizat

Livrare

**Produsele care au sigla TRANSPORT GRATUIT beneficiaza de livrare gratuita doar pentru localitatile din aria de acoperire FANCOURIER sau URGENT CARGUS. Costul pentru kilometrii exteriori este suportat de cumparator. Pentru cele care nu au livrare gratuita, transportul se face cu plata la destinatar.
In cazul platii ramburs, aceasta operatiune (trimiterea numerarului prin curier) este tarifata suplimentar fata de produsele comandate de catre firma de curierat conform standardelor de tarifare mai jos mentionate.

 

 

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul SC IT REPUBLIC SRL.
In cazul in care adresa de livrare este trecuta gresit in formularul de inregistrare SC IT REPUBLIC SRL nu isi asuma nici o raspundere asupra produselor ce au fost livrate in acel loc, loc ce nu corespunde cu cel in care beneficiarul ar fi dorit sa-i ajunga produsele.
Durata livrarii: este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii este de 24 ore daca produsul este in stoc.
Localitati de livrare: produsele pot fi livrate in majoritatea localitatilor din tara.