Magazinul de scule

Suport online:

suport si comenzi telefonice

021 684 60 13

0747 100 956

0747 016 956

livrare gratuita

pentru aparatele de sudura, generatoarele de curent.

Service autorizat

Returnare produse

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la magazindesculesiunelte.ro. 
PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor
 
Produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ridicarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la punctul de lucru).
Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului. 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii magazindesculesiunelte.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar.  
magazindesculesiunelte.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care magazindesculesiunelte.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). 
Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur , cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.
Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau venind direct la sediul magazindesculesiunelte.ro, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. 
In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
 
Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la sediul magazindesculesiunelte.ro , coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura 
2. Certificatul de garantie al produsului in original 
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail in momentul completarii formularului de retur). Pentru coletele trimise cu Fan Courier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur . 
 
Va rugam sa NU scrieti direct pe cutie numarul de retur, ci doar pe AWB.
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
 - Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
 - Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat
 - Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
 
De retinut:
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.magazindesculesiunelte.ro.
 
Formularul de retur trebuie sa contina urmatoarele date :
 
Nume*
Email*
Telefon*
Nr. factura*  
Produsul*
Cantitate*
Data livrarii produsului*
Motiv retur *
Observatii:
(alt motiv)