Magazinul de scule

Suport online:

suport si comenzi telefonice

021 684 60 13

0747 100 956

0747 016 956

livrare gratuita

pentru aparatele de sudura, generatoarele de curent.

Service autorizat

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

DATE IDENTIFICARE

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L.

 

Magazin de prezentare si desfacere : 

Intrarea Ciurului nr.13  (pe strada Turnu Magurele pe sensul dinspre Bd. Alexandru Obregia spre Bd. Emil Racovita, dupa magazinul LIDL la 50m, sector 4, Bucuresti, Romania.

 

Telefon : 0747 016 956 ; 0747 268 660 ; 0747 101 566 ; 0747 100 956

Telefon : 021 684 6013

Fax: +4031 - 8172576

E-mail: vanzari@bricotools.ro

 

Cont: RO36BTRL04301202F01577XX Transilvania suc. Vitan

Cont  RO98TREZ7005069XXX010332 Trezorerie Bucuresti

C.U.I. RO 21515603

Nr. de ordine in RC: J40/6893/2007

Capital social: 200 RON, varsat integral.

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. este inregistrata la Registrul General AOO ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 0021299.

 

 

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Magazindesculesiunelte.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

 

Obligatiile clientului

 

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

 

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea Datelor Clientului

 

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa furnizam aceste date personale altor parti.

 

 

Recomandari pentru clienti

 

Prin inregistrarea ca membru vi se va solicita sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

 

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

 

Publicitate si linkuri

 

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la achizitii, oferte speciale, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

 

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

Drepturi de autor (Copyright)

 

Elementele din continutul site-ului precum elementele de grafica Web, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea S.C. IT REPUBLIC S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. IT REPUBLIC S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Dumneavoastra, ca si utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati la office@magazindesculesiunelte.ro.

 

 

Consiliere clienti

 

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru consiliere interna gratuita cu domnul Balan Dorin, telefon +40-747-016-956 sau la adresa de email office@magazindesculesiunelte.ro.

 

 

Dispute si Conflicte

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

 

 

Produsele afisate pe magazindesculesiunelte.ro

 

Fotografiile produselor afisate in cadrul site-ului magazindesculesiunelte.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, magazindesculesiunelte.ro depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client.

 

In acelasi timp, magazindesculesiunelte.ro informeaza ca pune spre vinzare prin intermediul site-ului sau produse si/sau servicii puse la dispozitie de producatori sau furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 

Continutul magazindesculesiunelte.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor / importatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, magazindesculesiunelte.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

Magazindesculesiunelte.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

 

 

Pretul produselor

 

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

GARANTIE

 

Conditiile de acordare a garantiei  produselor sunt specificate in Certificatul de Garantie, sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992 si nu afecteaza drepturile acordate consumatorilor prin lege. Perioada de garantie este de 1 an pentru Persoanele Juridice si de 2 ani pentru Persoanele Fizice.

 

Pentru prezentarea la Service-urile autorizate ce sunt mentionate in Certificatul de Garantie, este obligatoriu ca fiecare produs sa fie insotit de Certificatul de Garantie - in original si copia dupa Factura Fiscala de vanzare-cumparare a produsului, aceste documente fiind necesare a fi lizibile si nedeteriorate.

 

 

Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor

 

Fiecare dintre produsele cumparate de pe magazindesculesiunelte.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator/importator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. Magazindesculesiunelte.ro nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau importatorul produsului in Romania.

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. este inregistrata la Registrul General AOO ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 0021299.

 

 

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Regulamentului UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. IT REPUBLIC S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

 

Sunteţi obligat(a) safurnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

 

 

 

 

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale:

 

§  dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;

§  dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;

§  dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante;

§  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

§  dreptul la restrictionarea prelucrarilor;

§  dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;

§  dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;

§  dreptul de a va retrage consimtamantul;

§  dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@bricotools.ro.

 

 

Securitatea Datelor Clientului

 

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite de catre S.C. IT REPUBLIC S.R.L. pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

 

Tertii care au acces la aceste date sunt:

 

§  SC FAN Courier Express SRL,

§  SC Urgent Cargus SRL,

§  EuPlatesc.ro

§  Banca Transilvania, 

§  Trezoreria Bucuresti

 

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.