Magazinul de scule

Suport online:

suport si comenzi telefonice

021 684 60 13

0747 100 956

0747 016 956

livrare gratuita

pentru aparatele de sudura, generatoarele de curent.

Service autorizat

Termeni si conditii

 
Termeni si conditii 
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Magazindesculesiunelte.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile clientului

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 

Securitatea Datelor Clientului

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.
 

Recomandari pentru clienti

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 
Publicitate si linkuri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.


Legea Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC IT REPUBLIC SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC IT REPUBLIC SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati la office@magazindesculesiunelte
 

Conciliere clienti

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu domnul Balan Dorin, telefon +40-747-016-956 sau la adresa de email office@Magazindesculesiunelte.ro

 
Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 
Produsele afisate pe Magazindesculesiunelte

Fotografiile produselor afisate in Magazindesculesiunelte au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, Magazindesculesiunelte depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client. In acelasi timp Magazindesculesiunelte informeaza ca pune spre vinzare prin intermediul site-ului sau, produse si/sau servicii puse la dispozitie de producatori sau furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. Continutul Magazindesculesiunelte (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/importatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, Magazindesculesiunelte nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Magazindesculesiunelte.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Magazindesculesiunelte nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.


Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.
 

GARANTIE

Conditiile de acordare a gartantiei  produselor sunt specificate in Certificatul de Garantie, sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992, si nu afecteaza drepturile acordate consumatorilor prin lege.

Perioada de garantie este de 1 an - pentru Persoanele Juridice si de 2 ani - pentru Persoanele Fizice.

Pentru prezentarea la Service-urile autorizate, ce sunt mentionate in Certificatul de Garantie, este obligatoriu ca fiecare produs sa fie insotit de Certificatul de Garantie - in original si copia dupa Factura Fiscala de vanzare-cumparare a lui, aceste documente fiind lizibile si nedeteriorate.

 

Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor

Fiecare dintre produsele cumparate de pe Magazindesculesiunelte va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator/importator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. Magazindesculesiunelte nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau importatorul produsului in Romania.
 
IT REPUBLIC SRL este inregistrat la Registrul General AOO ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 0021299.
 
NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

(pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare online)

 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C.IT REPUBLIC S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
 
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@bricotools.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Securitatea Datelor Clientului

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite de catre IT REPUBLIC SRL pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Tertii care au acces la aceste date sunt:
 
SC FAN Courier Express SRL,
 
SC Urgent Cargus SRL,
 
EuPlatesc.ro
 
Banca Transilvania, 
 
Trezoreria Bucuresti
 
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
 
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.